Nancy's AB

Stockholms län

Information

556621-0281 är organisationsnummer för bolaget Nancy's AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nancy's AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Södertälje som är den kommunen som Nancy's AB finns i.

Nancy's AB har varit registrerat sedan 2002-01-11 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-03-26 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nancy's AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-03-26.

Nancy's AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Södertälje som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Nancy's AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Nancy's AB så kan ni göra det på telefon genom 08-55033955 eller genom brev på följande adress:
Storg. 3, 151 72, Södertälje

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva restaurang-, café-, catering- och franchiseverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Nancy's AB och det är Samri, Jan som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Samri el Chammas, Pascale som är född 1979 och har titeln Suppleant, Daae, Carl Thomas som är född 1967 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,