Sörmlands Mat och Delikatess AB

Stockholms län

Information

Sörmlands Mat och Delikatess AB är ett av många företag som finns i Södertälje. Det är nämligen den kommunen som Sörmlands Mat och Delikatess AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sörmlands Mat och Delikatess AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2001-10-16.

Sörmlands Mat och Delikatess AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2001-10-09. Men sedan 2001-10-16 så har Sörmlands Mat och Delikatess AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Storg. 6, 153 30, Järna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sörmlands Mat och Delikatess AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-55170848.

Södertälje arbetar för att företag som Sörmlands Mat och Delikatess AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sörmlands Mat och Delikatess AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva restaurangrörelse. import och försäljning av kläder, inredningsdetaljer och hudvårdsprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Sörmlands Mat och Delikatess AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Zetterberg Abdulahovic, Armin -Zetterberg, Berit Katarina.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sörmlands Mat och Delikatess AB och det är följande personer, Zetterberg, Berit Katarina som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekenstierna, Cecilia Saga Linnea som är född 1989 och har titeln Suppleant, Tucakovic Zetterberg, Amela som är född 1979 och har titeln Suppleant, Zetterberg Abdulahovic, Armin som är född 1981 och har titeln Suppleant, Magnusson Luther, Johan Henrik som är född 1978 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Sörmlands Mat och Delikatess AB är 556616-5212.