Soar AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva import och export av reklam och presentartiklar, konsultverksamhet inom ledarskapsutveckling och organisation, värdepappershandel samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Soar AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Södertälje så är Soar AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Södertälje arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Södertälje och i Stockholms län. Redan 2001-06-06 så skapades Soar AB och verksamheten är har F-skattsedel Soar AB har haft det sedan 2001-11-19.

Soar AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-11-19

556611-7304 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Södertälje.

Just nu är Soar AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Soar AB så går det att nå dem via telefon på 070-6681848 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Andrén, Kent Kurt -Rennemo Andrén, Gulli

Följande personer är på något sätt aktiva inom Soar AB är Rennemo Andrén, Gulli som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Andrén, Kent Kurt som är född 1951 och har titeln Suppleant, Swedbjer, Annika Eva Mari som är född 1967 och har titeln Revisor, Swedbjer Revision AB som är född och har titeln Revisor, .