Inger Frimansson AB

Stockholms län

Information

556610-8931 är organisationsnummer för verksamheten Inger Frimansson AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Inger Frimansson AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Södertälje som är den kommunen som Inger Frimansson AB finns i.

Inger Frimansson AB har varit registrerat sedan 2001-05-04 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-12-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Inger Frimansson AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-12-12.

Inger Frimansson AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Södertälje som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Inger Frimansson AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Inger Frimansson AB så kan ni göra det på telefon genom 08-890759 eller genom brev på följande adress:
Bergviksg. 34, 152 50, Södertälje

Bolaget skall bedriva litterär och publicistisk verksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Inger Frimansson AB och det är Frimansson, Inger Helena som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Frimansson, Jan Lars-Erik som är född 1943 och har titeln Suppleant, Ekblad, Kenneth Sten Gösta som är född 1946 och har titeln Revisor, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor,