Sjöqvist & Partners i Stockholm AB

Stockholms län

Information

556600-2985 är organisationsnummer för företaget Sjöqvist & Partners i Stockholm AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sjöqvist & Partners i Stockholm AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Södertälje som är den kommunen som Sjöqvist & Partners i Stockholm AB finns i.

Sjöqvist & Partners i Stockholm AB har varit registrerat sedan 2000-11-08 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Sjöqvist & Partners i Stockholm AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Sjöqvist & Partners i Stockholm AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Södertälje som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sjöqvist & Partners i Stockholm AB är följande:
Uppgift om firmateckning saknas Bolaget saknar registrerad styrelse. Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Vill ni komma i kontakt med Sjöqvist & Partners i Stockholm AB så kan ni göra det på telefon genom 08-55690755 eller genom brev på följande adress:
Växellådsv. 105, 151 48, Södertälje

Bolaget skall bedriva Bygg och anläggning, export och import av bilar. Svetsarbeten inom industri och bygg, samt förvaltning av bolag, fastigheter, värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sjöqvist & Partners i Stockholm AB och det är