Gerry Rönnmark AB

Stockholms län

Information

Gerry Rönnmark AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Södertälje som är den kommunen där Gerry Rönnmark AB finns. I Södertälje så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Gerry Rönnmark AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Gerry Rönnmark AB har funnits sedan och 2001-03-29 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Gerry Rönnmark AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Russv. 12, 152 57, Södertälje men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-55018464.

Södertälje arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Gerry Rönnmark AB Privat, ej börsnoterat.

Gerry Rönnmark AB har idag 556598-6071 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Rönnmark, Else Birgit Kristina -Rönnmark, Karl Leif Gerry är den som för stunden ansvarar för Gerry Rönnmark AB

Bolaget skall bedriva tillverkning och handel med idrotts- och sportartiklar, konfektion, konfektionstillbehör, konst, prydnadsföremål samt presentartiklar samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall dessutom bedriva konsultverksamhet i ekonomiska frågor samt idka handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Gerry Rönnmark AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rönnmark, Karl Leif Gerry som är född 1943 och har titeln VD, Rönnmark, Karl Leif Gerry som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Rönnmark, Else Birgit Kristina som är född 1945 och har titeln Suppleant, Stockhammar, Inger Elisabet som är född 1944 och har titeln Revisor, Harju, Hannu Antero som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.