Södertälje Bygg & Vent Fastighets AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Södertälje Bygg & Vent Fastighets AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Södertälje här finns det många olika Aktiebolag. Södertälje Bygg & Vent Fastighets AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Södertälje jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Södertälje Bygg & Vent Fastighets AB är momsregistrerat sedan2001-12-31 och har organisationsnummer 556592-4528.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Södertälje Bygg & Vent Fastighets AB på följande adress Oxelgrensv. 20, 152 42, Södertälje.

Södertälje Bygg & Vent Fastighets AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Södertälje Bygg & Vent Fastighets AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Österberg, Anders Lennart som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall äga och förvalta fastigheter och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.