Profilmakarna i Södertälje AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva handel med reklam- och profilprodukter inom kläder och presenter, samt handel med aktier, andelar och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Profilmakarna i Södertälje AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Södertälje så är Profilmakarna i Södertälje AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Södertälje arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Södertälje och i Stockholms län. Redan 2000-05-16 så skapades Profilmakarna i Södertälje AB och verksamheten är har F-skattsedel Profilmakarna i Södertälje AB har haft det sedan 2003-02-06.

Profilmakarna i Södertälje AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-02-06

556591-2945 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Södertälje.

Just nu är Profilmakarna i Södertälje AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Profilmakarna i Södertälje AB så går det att nå dem via telefon på 08-55064800 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Profilmakarna i Södertälje AB är Sandblom, Saga Mari som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandblom, Lars-Olov som är född 1956 och har titeln Suppleant, Ekman, Stig Jonas som är född 1972 och har titeln Revisor, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .