Häppening Kejtering AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva restaurang- och artistverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Häppening Kejtering AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Södertälje så är Häppening Kejtering AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Södertälje arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Södertälje och i Stockholms län. Redan 2000-04-20 så skapades Häppening Kejtering AB och bolaget är har F-skattsedel Häppening Kejtering AB har haft det sedan 2002-02-11.

Häppening Kejtering AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-10-01

556590-0163 är organisationsnummret för bolaget som finns i Södertälje.

Just nu är Häppening Kejtering AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Häppening Kejtering AB så går det att nå dem via telefon på 08-55069525 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Häppening Kejtering AB är Qviström, Henrik Göran som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Qviström, Pia Kristina som är född 1961 och har titeln Suppleant, Norén, Johan Gustav Andreas som är född 1976 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .