Askel AB

Stockholms län

Information

Bolagets verksamhet ska vara behandlingsarbete: miljö-, samtals-och nätverksaterapi, utredningsarbete, konsultationer inom sociala frågor, utbildning: föreläsningar, studiecirklar, kurser, råd och stöd: kontaktmannaskap enligt SOL, LVU, massageterapi: avslappningsbehandling, klassisk kroppsmassage, handledning inom ovanstående områden samt att idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Askel AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Södertälje så är Askel AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Södertälje arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Södertälje och i Stockholms län. Redan 2000-03-28 så skapades Askel AB och bolaget är har F-skattsedel Askel AB har haft det sedan 2000-05-02.

Askel AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-09-16

556586-9087 är organisationsnummret för bolaget som finns i Södertälje.

Just nu är Askel AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Askel AB så går det att nå dem via telefon på 08-55094707 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Askel AB är Söderberg, Telle Margit Helena som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderberg, Bengt Gunnar som är född 1947 och har titeln Suppleant, Garpenquist, Sten Erik Gustav som är född 1963 och har titeln Revisor, Garpenquist Revisions AB som är född och har titeln Revisor, .