Södertälje Kamerala Byrå AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Södertälje och Södertälje Kamerala Byrå AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Södertälje Kamerala Byrå AB är ett av dem. Statusen för Södertälje Kamerala Byrå AB är att Bolaget är aktivt.

Södertälje Kamerala Byrå AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-12-14. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Södertälje där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Södertälje Kamerala Byrå AB ska trivas.

Södertälje Kamerala Byrå AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-19. I Södertälje så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel och tjänster inom redovisning- administration-distribution-ekonomi-kvalitet-personalrekrytering- juridik-företagsförmedling-fast och lös egendom i huvudsak värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Södertälje Kamerala Byrå AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-19.

Idag är Södertälje Kamerala Byrå AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Södertälje.

Vill man komma i kontakt med Södertälje Kamerala Byrå AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-383190.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Södertälje Kamerala Byrå AB är Rundgren, Curt Kenneth som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Rundgren, Ester Mary som är född 1924 och har titeln Suppleant, Sandström, Sven-Erik Alfons som är född 1961 och har titeln Revisor, Access Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Södertälje Kamerala Byrå AB har 556581-1311 som sitt organisationsnummer.