Designhörnan i Södertälje AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Designhörnan i Södertälje AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Södertälje här finns det många olika Aktiebolag. Designhörnan i Södertälje AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Södertälje jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Designhörnan i Södertälje AB är momsregistrerat sedan2000-01-27 och har organisationsnummer 556580-9125.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-55015000 alternativt besöka eller skicka post till Designhörnan i Södertälje AB på följande adress Strandg. 16, 151 71, Södertälje.

Designhörnan i Södertälje AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-01-27.

I Designhörnan i Södertälje AB så sitter följande personer i styrelsen: , Filén, Lena Birgitta Sofi som är född 1960 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall tillhandahålla tjänster som skogskonsult och virkesmäklare och skogsvärderare, även idka handel med antikiviteter och begagande varor inom heminredning och husgeråd samt idka därmed förenlig verksamhet.