Box Play Business Solutions AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Södertälje och Box Play Business Solutions AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Box Play Business Solutions AB är ett av dem. Statusen för Box Play Business Solutions AB är att Bolaget är aktivt.

Box Play Business Solutions AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-12-15. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Södertälje där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Box Play Business Solutions AB ska trivas.

I Södertälje så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Aktiebolagets verksamhet ska vara konsultverksamhet och leverantör inom området för mobil data- och informationsteknologi innefattande även utveckling och försäljning av systemlösningar och mjukvara, specifikation och konstruktion av datasystem och programvara, systemförvaltning, utredning, utbildning, rådgivning och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Box Play Business Solutions AB inte är momsregistrerat.

Idag är Box Play Business Solutions AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Södertälje.

Vill man komma i kontakt med Box Play Business Solutions AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-4466040.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Box Play Business Solutions AB är Edlund, Carl Mårten Mikael som är född 1961 och har titeln VD, Andersson, Nils Gustav som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Edlund, Carl Mårten Mikael som är född 1961 och har titeln Suppleant, Reiner, Jan Peter som är född 1947 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Box Play Business Solutions AB har 556580-3417 som sitt organisationsnummer.