Kringelstan Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva marknadsföringsverksamhet via Internet, hemsidadesign, försäljning av datorer, multimediaprodukter samt kommnuikationslösningar, datakonsultverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kringelstan Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Södertälje så är Kringelstan Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Södertälje arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Södertälje och i Stockholms län. Redan 1999-09-22 så skapades Kringelstan Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Kringelstan Aktiebolag har haft det sedan 1999-01-01.

Kringelstan Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556576-2571 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Södertälje.

Just nu är Kringelstan Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Kringelstan Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-55099910 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kringelstan Aktiebolag är Skarin, Karl Andreas som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindberg, Lars Erik som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Lönnquist, Pär Erik Anders som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlström, Karl Magnus som är född 1954 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .