H & K Företagsförmedling AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall äga och förvalta aktier, nybilda, utskifta och fusionera aktiebolag, bedriva företagsförmedling, försäljning av nyproducerade trähus, ekonomisk konsultation ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för H & K Företagsförmedling AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Södertälje så är H & K Företagsförmedling AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Södertälje arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Södertälje och i Stockholms län. Redan 1999-09-14 så skapades H & K Företagsförmedling AB och företaget är har F-skattsedel H & K Företagsförmedling AB har haft det sedan 1999-01-01.

H & K Företagsförmedling AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556575-7381 är organisationsnummret för företaget som finns i Södertälje.

Just nu är H & K Företagsförmedling AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med H & K Företagsförmedling AB så går det att nå dem via telefon på 08-55441129 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom H & K Företagsförmedling AB är Hansson, Jan Åke som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Ingeli Marita som är född 1953 och har titeln Suppleant, Bredenberg, Rolf Peter som är född 1961 och har titeln Revisor, PA Bredenberg AB som är född och har titeln Revisor, .