Sven Hjälmeby Byggledning AB

Stockholms län

Information

I Södertälje finns det ett Aktiebolag som heter Sven Hjälmeby Byggledning AB. Det finns flera företag som liknar Sven Hjälmeby Byggledning AB i Stockholms län. Södertälje är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sven Hjälmeby Byggledning AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1999-08-25 så har Sven Hjälmeby Byggledning AB varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Sven Hjälmeby Byggledning AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Södertälje.

Vill man komma i kontakt med Sven Hjälmeby Byggledning AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Lingården, 150 23, Enhörna. Vi ni istället prata med Sven Hjälmeby Byggledning AB så kan ni göra det på 08-55450019.

Bolaget skall bedriva byggledning, byggnadsverksamhet samt förvärv, förvaltning och försäljning av fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Hjälmeby, Sven Mikael Gideon som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjälmeby, Maria Katarina som är född 1965 och har titeln Suppleant, Baker Tilly Stockholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, Jennel, Claes Mikael som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Sven Hjälmeby Byggledning AB har 556574-4975 som sitt organisationsnummer.