Mälardalen Invest AB

Stockholms län

Information

Mälardalen Invest AB är ett av många bolag som finns i Södertälje. Det är nämligen den kommunen som Mälardalen Invest AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Mälardalen Invest AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1999-01-01.

Mälardalen Invest AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1999-05-17. Men sedan 1999-01-01 så har Mälardalen Invest AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Vallmostigen 43, 153 31, Järna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mälardalen Invest AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5704079.

Södertälje arbetar för att bolag som Mälardalen Invest AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Mälardalen Invest AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall förvalta fast och lös egendom, idka handel med värdepapper, bedriva konsultverksamhet inom ekonomi- organisation-affärsutveckling, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Mälardalen Invest AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mälardalen Invest AB och det är följande personer, Fagerberg, Hans Rune som är född 1949 och har titeln VD, Fagerberg, Hans Rune som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Fagerberg, Siv Linnéa som är född 1951 och har titeln Suppleant, Strauss, Ulf som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Mälardalen Invest AB är 556569-8353.