Robbans Trading Eftr. AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Södertälje och Robbans Trading Eftr. AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Robbans Trading Eftr. AB är ett av dem. Statusen för Robbans Trading Eftr. AB är att Bolaget är aktivt.

Robbans Trading Eftr. AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-01-23. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Södertälje där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Robbans Trading Eftr. AB ska trivas.

Robbans Trading Eftr. AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-02-11. I Södertälje så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är partihandel med livsmedel samt värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Robbans Trading Eftr. AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-02-11.

Idag är Robbans Trading Eftr. AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Södertälje.

Vill man komma i kontakt med Robbans Trading Eftr. AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-55010196.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Robbans Trading Eftr. AB är Varli, Robel som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Varli, Matteus som är född 1991 och har titeln Suppleant, Lundholm, Lars Tore David som är född 1950 och har titeln Revisor, Lars Lundholm Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Robbans Trading Eftr. AB har 556565-2616 som sitt organisationsnummer.