Fastighetsskötaren i Telge Stad Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva fastighetsunderhåll, äga och förvalta fastigheter, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Fastighetsskötaren i Telge Stad Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Södertälje så är Fastighetsskötaren i Telge Stad Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Södertälje arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Södertälje och i Stockholms län. Redan 1998-11-14 så skapades Fastighetsskötaren i Telge Stad Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Fastighetsskötaren i Telge Stad Aktiebolag har haft det sedan 1999-01-01.

Fastighetsskötaren i Telge Stad Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556562-1678 är organisationsnummret för företaget som finns i Södertälje.

Just nu är Fastighetsskötaren i Telge Stad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Fastighetsskötaren i Telge Stad Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-55034200 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Fastighetsskötaren i Telge Stad Aktiebolag är Sundstrand, Bengt Bertil som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Smedenborn Sundstrand, Kerstin Maj E som är född 1963 och har titeln Suppleant, Swedbjer, Annika Eva Mari som är född 1967 och har titeln Revisor, Swedbjer Revision AB som är född och har titeln Revisor, .