Malib Restaurant Aktiebolag

Stockholms län

Information

556561-6850 är organisationsnummer för verksamheten Malib Restaurant Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Malib Restaurant Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Södertälje som är den kommunen som Malib Restaurant Aktiebolag finns i.

Malib Restaurant Aktiebolag har varit registrerat sedan 1998-11-03 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Malib Restaurant Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Malib Restaurant Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Södertälje som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Malib Restaurant Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Malib Restaurant Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-7193956 eller genom brev på följande adress:
NEDRE TOREKÄLLGATAN 6, 151 72, Södertälje

Bolaget skall bedriva restaurangrörelse, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Malib Restaurant Aktiebolag och det är Baresso, Johan Paul som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Gouriye, Samouil som är född 1962 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Nils Kenny som är född 1961 och har titeln Revisor, REVIEW REVISION I GÖTEBORG Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,