Kiropraktorcenter Pilfalck Aktiebolag

Stockholms län

Information

556558-3241 är organisationsnummer för bolaget Kiropraktorcenter Pilfalck Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kiropraktorcenter Pilfalck Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Södertälje som är den kommunen som Kiropraktorcenter Pilfalck Aktiebolag finns i.

Kiropraktorcenter Pilfalck Aktiebolag har varit registrerat sedan 1998-08-05 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kiropraktorcenter Pilfalck Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Kiropraktorcenter Pilfalck Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Södertälje som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kiropraktorcenter Pilfalck Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Kiropraktorcenter Pilfalck Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-55064764 eller genom brev på följande adress:
Järnag. 6 A, 151 72, Södertälje

Bolaget skall bedriva kiropraktik, äga och förvalta värdepapper och fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kiropraktorcenter Pilfalck Aktiebolag och det är Pilfalk, Håkan Ingemar som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Pilfalk, Margareta Birgitta som är född 1946 och har titeln Suppleant, Koskela, Ari Heikki Henry som är född 1963 och har titeln Revisor,