Ta Form i Nykvarn AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Södertälje och Ta Form i Nykvarn AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Ta Form i Nykvarn AB är ett av dem. Statusen för Ta Form i Nykvarn AB är att Bolaget är aktivt.

Ta Form i Nykvarn AB är ett Aktiebolag och skapades 1998-05-26. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Södertälje där företaget finns i jobbar för att företag som Ta Form i Nykvarn AB ska trivas.

I Södertälje så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva produktion och försäljning av betongprodukter, skapa arbets- och arbetsträningsmöjligheter för ungdom och vuxna med behov av särskilt stöd, social omsorg samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ta Form i Nykvarn AB inte är momsregistrerat.

Idag är Ta Form i Nykvarn AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Södertälje.

Vill man komma i kontakt med Ta Form i Nykvarn AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-55152177.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Karlsson, Karl Staffan -Skoglund, Hans Olle.

De som är på något sätt har med Ta Form i Nykvarn AB är Karlsson, Karl Staffan som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Skoglund, Hans Olle som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Spångberg, Nils Roland som är född 1942 och har titeln Suppleant, Trast Vinqvist, Sven Anders som är född 1961 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Ta Form i Nykvarn AB har 556556-3409 som sitt organisationsnummer.