ABELOC Aktiebolag

Stockholms län

Information

556553-9474 är organisationsnummer för verksamheten ABELOC Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ABELOC Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Södertälje som är den kommunen som ABELOC Aktiebolag finns i.

ABELOC Aktiebolag har varit registrerat sedan 1998-04-22 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för ABELOC Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

ABELOC Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Södertälje som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för ABELOC Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med ABELOC Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-55080086 eller genom brev på följande adress:
Sjömansplan 5, 151 38, Södertälje

Bolaget skall bedriva byggkonsultverksamhet och byggverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med ABELOC Aktiebolag och det är Carlsson, Leif Kenny som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Eva Anneli som är född 1966 och har titeln Suppleant, Garpenquist, Sten Erik Gustav som är född 1963 och har titeln Revisor, Garpenquist Revisions AB som är född och har titeln Revisor,