USV Inomhusmiljö Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall utföra ventilationsservice, ovk-besiktning samt bedriva köp och försäljning av värdehandlingar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för USV Inomhusmiljö Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Södertälje så är USV Inomhusmiljö Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Södertälje arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Södertälje och i Stockholms län. Redan 1997-11-12 så skapades USV Inomhusmiljö Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel USV Inomhusmiljö Aktiebolag har haft det sedan 1999-01-01.

USV Inomhusmiljö Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556548-2311 är organisationsnummret för företaget som finns i Södertälje.

Just nu är USV Inomhusmiljö Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med USV Inomhusmiljö Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-55240320 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom USV Inomhusmiljö Aktiebolag är Söder, Kent Urban som är född 1946 och har titeln VD, Söder, Kent Urban som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Söder, Siv Gunilla Christina som är född 1951 och har titeln Suppleant, Makdissi, Jima som är född 1974 och har titeln Revisor, JM R2 Revision som är född och har titeln Revisor, .