Crinar Aktiebolag

Stockholms län

Information

556545-6695 är organisationsnummer för verksamheten Crinar Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Crinar Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Södertälje som är den kommunen som Crinar Aktiebolag finns i.

Crinar Aktiebolag har varit registrerat sedan 1997-09-29 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-04-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Crinar Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2009-04-30.

Crinar Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Södertälje som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Crinar Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Larsson, Anna Elisabeth -Larsson, John Peter Axel

Vill ni komma i kontakt med Crinar Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-5661265 eller genom brev på följande adress:
Sunnerdahlsplan 3, 167 62, Bromma

Bolaget skall bedriva utbildning och affärsutveckling inom företagsekonomi, marknadsföring, marknadsanalyser samt handel med fast och lös egendom företrädelsevis värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Crinar Aktiebolag och det är Larsson, John Peter Axel som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Anna Elisabeth som är född 1963 och har titeln Suppleant, Grönström, Gunder Peter Inge som är född 1942 och har titeln Revisor,