Wallenius Data i Stockholm Aktiebolag

Stockholms län

Information

556544-5375 är organisationsnummer för företaget Wallenius Data i Stockholm Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Wallenius Data i Stockholm Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Södertälje som är den kommunen som Wallenius Data i Stockholm Aktiebolag finns i.

Wallenius Data i Stockholm Aktiebolag har varit registrerat sedan 1997-08-25 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Wallenius Data i Stockholm Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Wallenius Data i Stockholm Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Södertälje som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Wallenius Data i Stockholm Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Wallenius Data i Stockholm Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7280084 eller genom brev på följande adress:
Ugglev. 171, 147 34, Tumba

Bolaget skall bedriva frisörverksamhet, datakonsultationer såsom programmering och systemering för PC och PC-nätverk, köp och försäljning av datortillbehör och hårvårdsartiklar, äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Wallenius Data i Stockholm Aktiebolag och det är Wallenius, Karl Tony som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallenius, Eva Margareta som är född 1969 och har titeln Suppleant, Lilja, Jan Birger som är född 1966 och har titeln Revisor, focus revision ab som är född och har titeln Revisor,