Supris Bygg i Södertälje AB

Stockholms län

Information

556544-1093 är organisationsnummer för bolaget Supris Bygg i Södertälje AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Supris Bygg i Södertälje AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Södertälje som är den kommunen som Supris Bygg i Södertälje AB finns i.

Supris Bygg i Södertälje AB har varit registrerat sedan 1997-07-07 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Supris Bygg i Södertälje AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Supris Bygg i Södertälje AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Södertälje som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Supris Bygg i Södertälje AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Supris Bygg i Södertälje AB så kan ni göra det på telefon genom 0152-14439 eller genom brev på följande adress:
Bockaskögle , 570 80, Virserum

Bolaget skall bedriva bygg- och renoveringsverksamhet samt försäljning av tomt och småhus och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Supris Bygg i Södertälje AB och det är Nyberg, Tauno Vilhelm som är född 1936 och har titeln VD, Nyberg, Tauno Vilhelm som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindqvist, Anna Josefina som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Rottbers, Ture Olof som är född 1951 och har titeln Revisor, Winthers Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,