Saltå Kvarn Aktiebolag

Stockholms län

Information

Saltå Kvarn Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Södertälje som är den kommunen där Saltå Kvarn Aktiebolag finns. I Södertälje så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Saltå Kvarn Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Saltå Kvarn Aktiebolag har haft sedan 1997-01-01. Saltå Kvarn Aktiebolag har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Saltå Kvarn Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Saltå 3, 153 91, Järna men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-55150800.

Södertälje arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Saltå Kvarn Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Saltå Kvarn Aktiebolag har idag 556539-6966 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Saltå Kvarn Aktiebolag

Bolaget skall tillverka matvaror av lantbruksprodukter som i möjligaste mån odlats enligt den av Rudolf Steiner utarbetade biodynamiska metoden, ävensom att driva handel med sådana mat- varor och lantbruksprodukter, äga och förvalta fastigheter samt driva härmed förenlig verksamhet.

I Saltå Kvarn Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ununger, Claes Johan som är född 1956 och har titeln VD, Ununger, Claes Johan som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Kumlander, Anders som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Magnusson, Lars Christer Julius som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Westring, Peter Magnus som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Frisell Svedin, Ingrid Maria som är född 1959 och har titeln RevisorZettergren, Björn Patrik som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, Rödl & Partner Nordic AB som är född och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.