DBA-kompetens AB

Stockholms län

Information

556531-0678 är organisationsnummer för företaget DBA-kompetens AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som DBA-kompetens AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Södertälje som är den kommunen som DBA-kompetens AB finns i.

DBA-kompetens AB har varit registrerat sedan 1996-04-12 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-01-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för DBA-kompetens AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

DBA-kompetens AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Södertälje som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för DBA-kompetens AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med DBA-kompetens AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom IT, handel med värdepapper, trädgårds- och schaktarbeten, upplevelseturism med hästverksamhet, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med DBA-kompetens AB och det är Öhammar, Per-Anders Ingemar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhammar, Hans-Olov Emanuel som är född 1959 och har titeln Suppleant, Johansson, Stig Mikael som är född 1974 och har titeln Revisor, Allegretto Revision AB som är född och har titeln Revisor,