Fastighetsaktiebolaget Flygmotorn

Stockholms län

Information

Fastighetsaktiebolaget Flygmotorn är ett bolag som finns i Södertälje. I Fastighetsaktiebolaget Flygmotorn finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bergkvist, Karl Ove som är född 1959 och har titeln VD, Bergkvist, Karl Ove som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Färm, Kaj Henrik som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Andersson, Arne Lennart som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Mabon, Hamish Stuart som är född 1965 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Fastighetsaktiebolaget Flygmotorn så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Fastighetsaktiebolaget Flygmotorn på telefon 08-55386400.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att äga och förvalta fast och lös egendom samt annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Fastighetsaktiebolaget Flygmotorn av bolagstypen Aktiebolag.

Fastighetsaktiebolaget Flygmotorn är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Södertälje arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Fastighetsaktiebolaget Flygmotorn innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Fastighetsaktiebolaget Flygmotorn är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fastighetsaktiebolaget Flygmotorn så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Fastighetsaktiebolaget Flygmotorn har 556528-9112 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.