Hammarbystrands Lantbruk och Kunskaps Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Södertälje finns det ett Aktiebolag som heter Hammarbystrands Lantbruk och Kunskaps Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Hammarbystrands Lantbruk och Kunskaps Aktiebolag i Stockholms län. Södertälje är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Hammarbystrands Lantbruk och Kunskaps Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1996-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1996-02-16 så har Hammarbystrands Lantbruk och Kunskaps Aktiebolag varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Hammarbystrands Lantbruk och Kunskaps Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Södertälje.

Vill man komma i kontakt med Hammarbystrands Lantbruk och Kunskaps Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Hammarby 1487, 150 23, Enhörna. Vi ni istället prata med Hammarbystrands Lantbruk och Kunskaps Aktiebolag så kan ni göra det på 070-6932787.

Bolaget skall bedriva lantbruk, entreprenadverksamhet och uthyrning av tryckerimaskiner samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Larsson, Karl Håkan som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Mats Carl Ingemar som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Peter Lars Anders som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Anne-Marie Elisabeth som är född 1952 och har titeln Suppleant, Lyngéus, Bo Sten Göran som är född 1956 och har titeln Revisor, Bo Lyngéus Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Hammarbystrands Lantbruk och Kunskaps Aktiebolag har 556527-9261 som sitt organisationsnummer.