Weda Water Service AB

Stockholms län

Information

556520-4871 är organisationsnummer för bolaget Weda Water Service AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Weda Water Service AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Södertälje som är den kommunen som Weda Water Service AB finns i.

Weda Water Service AB har varit registrerat sedan 1995-07-17 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Weda Water Service AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Weda Water Service AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Södertälje som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Weda Water Service AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Weda Water Service AB så kan ni göra det på telefon genom 08-55032550 eller genom brev på följande adress:
Wedav. 4 A, 152 42, Södertälje

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva rengöring av dricksvattenreservoarer medelst bottensug med påmonterad videokamera och sonar genom entreprenadrörelse eller franchisingverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Weda Water Service AB och det är Lange, Klas Anders Rudolf som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Axelsson, Lars Börje som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Eneroth, Jan Kennet som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Berg, Gustaf Christer som är född 1944 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Mivell, Pär Thomas Ingvar som är född 1961 och har titeln Huvudansvarigrevisor