AB Lupia

Stockholms län

Information

AB Lupia är en verksamhet som finns i Södertälje. I AB Lupia finns det lite olika personer som är förknippade och det är Frithz Warg, Karin Maria Hugodotter som är född 1958 och har titeln VD, Frithz Warg, Karin Maria Hugodotter som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Warg, Lars Erik som är född 1946 och har titeln Suppleant, Hammare, Martin som är född 1965 och har titeln Revisor, Adeco Revisorer Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med AB Lupia så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå AB Lupia på telefon 08-6690750.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom finansmarknadsbranschen, handel med värdepapper, arrende- och fastighetsförvaltning samt äga och förvalta fast och lös egendom, vidare skall bolaget bedriva hästavel, stuteri samt handel- och tävlingsverksamhet med hästar samt därmed förenliga verksamheter.

Idag är AB Lupia av bolagstypen Aktiebolag.

AB Lupia är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Södertälje arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

AB Lupia innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och AB Lupia är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för AB Lupia så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

AB Lupia har 556520-4566 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.