RIAL Fastighetsbyrå AB (Skandia Mäklarna)

Stockholms län

Information

556519-8743 är organisationsnummer för verksamheten RIAL Fastighetsbyrå AB (Skandia Mäklarna). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som RIAL Fastighetsbyrå AB (Skandia Mäklarna) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Södertälje som är den kommunen som RIAL Fastighetsbyrå AB (Skandia Mäklarna) finns i.

RIAL Fastighetsbyrå AB (Skandia Mäklarna) har varit registrerat sedan 1995-07-14 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för RIAL Fastighetsbyrå AB (Skandia Mäklarna) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

RIAL Fastighetsbyrå AB (Skandia Mäklarna) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Södertälje som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för RIAL Fastighetsbyrå AB (Skandia Mäklarna) är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med RIAL Fastighetsbyrå AB (Skandia Mäklarna) så kan ni göra det på telefon genom 08-55422110 eller genom brev på följande adress:
Järnag. 5, 151 71, Södertälje

Bolaget skall bedriva fastighetsmäkleri samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med RIAL Fastighetsbyrå AB (Skandia Mäklarna) och det är Löfgren, Rickhard Patrick Alexsej som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Liedholm, Anders Einar Ragnar som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Jonas Gunnar som är född 1980 och har titeln Suppleant, Karlström, Karl Magnus som är född 1954 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,