Taxinge Gräv AB

Stockholms län

Information

Taxinge Gräv AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Södertälje som är den kommunen där Taxinge Gräv AB finns. I Södertälje så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Taxinge Gräv AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Taxinge Gräv AB har haft sedan 1997-01-01. Taxinge Gräv AB har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Taxinge Gräv AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Snebro Gård, 155 93, Nykvarn men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-55240053.

Södertälje arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Taxinge Gräv AB Privat, ej börsnoterat.

Taxinge Gräv AB har idag 556514-5454 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Taxinge Gräv AB

Bolaget skall bedriva gräv- och markarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

I Taxinge Gräv AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Lars Thure som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Edin, Marie Elisabeth som är född 1970 och har titeln Suppleant, Lundberg, Lars-Robert som är född 1952 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .