Creator Kvalitetssäkring Aktiebolag

Stockholms län

Information

Creator Kvalitetssäkring Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Södertälje som är den kommunen där Creator Kvalitetssäkring Aktiebolag finns. I Södertälje så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Creator Kvalitetssäkring Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Creator Kvalitetssäkring Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. Creator Kvalitetssäkring Aktiebolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Creator Kvalitetssäkring Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Brunnsängsv. 23, 152 42, Södertälje men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-7404670.

Södertälje arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Creator Kvalitetssäkring Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Creator Kvalitetssäkring Aktiebolag har idag 556511-5002 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Creator Kvalitetssäkring Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsulterande verksamhet inom kvalitetssäkring och idka därmed förenlig verksamhet.

I Creator Kvalitetssäkring Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Akbulut, Nedim som är född 1965 och har titeln VD, Akbulut, Nedim som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Akbulut, Catherine som är född 1972 och har titeln Suppleant, Swedbjer, Annika Eva Mari som är född 1967 och har titeln Revisor, Swedbjer Revision AB som är född och har titeln Revisor, .