C Müller Städ & Fastighetsservice Aktiebolag

Stockholms län

Information

C Müller Städ & Fastighetsservice Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Södertälje. Det är nämligen den kommunen som C Müller Städ & Fastighetsservice Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

C Müller Städ & Fastighetsservice Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1996-01-01.

C Müller Städ & Fastighetsservice Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1995-03-29. Men sedan 1995-01-01 så har C Müller Städ & Fastighetsservice Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Ängsg. 16, 151 36, Södertälje. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på C Müller Städ & Fastighetsservice Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-55069193.

Södertälje arbetar för att verksamheter som C Müller Städ & Fastighetsservice Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för C Müller Städ & Fastighetsservice Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall utföra städning, fönsterputsning och mattvätt, bedriva import, export och handel med städutrustning, rengöringsmedel och maskiner för lokalvård samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för C Müller Städ & Fastighetsservice Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till C Müller Städ & Fastighetsservice Aktiebolag och det är följande personer, Müller Gordon, René Cristian som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Müller, Rodrigo Sebastian som är född 1982 och har titeln Suppleant, Sténson, Björn Örjan som är född 1959 och har titeln Revisor, Björn Stenson Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för C Müller Städ & Fastighetsservice Aktiebolag är 556509-6889.