Järna Trä Holding Aktiebolag

Stockholms län

Information

556506-0950 är organisationsnummer för verksamheten Järna Trä Holding Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Järna Trä Holding Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Södertälje som är den kommunen som Järna Trä Holding Aktiebolag finns i.

Järna Trä Holding Aktiebolag har varit registrerat sedan 1995-01-13 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Järna Trä Holding Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Järna Trä Holding Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Södertälje som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Järna Trä Holding Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Järna Trä Holding Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom byggnadsmaterial- sektorn, beriva försäljning av byggnadsmaterial, köpa förvalta och försälja aktier och värdepapper, fast och lös egendom, såsom kontorsmaskiner, konst och antikviteter, uthyrnings- och leasing- verksamhet av kontors- och verkstadsinventarier och fordon även- som idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Järna Trä Holding Aktiebolag och det är Andersson, Lars Kennert som är född 1944 och har titeln VD, Andersson, Lars Kennert som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Hans Stefan som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Lars Jonas som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Omerovic, Miralem som är född 1979 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Independence Aktiebolag som är född och har titeln Revisor