Kvalitetsresor i Södertälje Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Kvalitetsresor i Södertälje Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Södertälje här finns det många olika Aktiebolag. Kvalitetsresor i Södertälje Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Södertälje jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Kvalitetsresor i Södertälje Aktiebolag är momsregistrerat sedan1995-01-01 och har organisationsnummer 556500-8330.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-55029350 alternativt besöka eller skicka post till Kvalitetsresor i Södertälje Aktiebolag på följande adress Nyg. 19 B, 151 73, Södertälje.

Kvalitetsresor i Södertälje Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I Kvalitetsresor i Södertälje Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Ismael, Nagla Kais som är född 1957 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning av resor och reserelaterade produkter och kameral service samt idka därmed förenlig verksamhet.