E. Södergren Livs AB

Stockholms län

Information

E. Södergren Livs AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Södertälje som är den kommunen där E. Södergren Livs AB finns. I Södertälje så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. E. Södergren Livs AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket E. Södergren Livs AB har haft sedan 1995-01-01. E. Södergren Livs AB har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till E. Södergren Livs AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Sibeliusgången 19 D, 164 72, Kista men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-4441470.

Södertälje arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är E. Södergren Livs AB Privat, ej börsnoterat.

E. Södergren Livs AB har idag 556499-0728 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för E. Södergren Livs AB

Bolaget skall bedriva detaljhandel främst inom dagligvaruhandel, handel med och förvaltning av värdepapper samt fastigheter. Bolaget skall även bedriva konsultativa tjänster inom företags- ledning samt därmed förenlig verksamhet.

I E. Södergren Livs AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Södergren, Per Erik Morgan som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Elin Hanna Margareta som är född 1980 och har titeln Suppleant, Hallberg, Carl Magnus som är född 1974 och har titeln Revisor, Hero, Håkan Börje som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .