Telge Energi Aktiebolag

Stockholms län

Information

Telge Energi Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Södertälje som är den kommunen där Telge Energi Aktiebolag finns. I Södertälje så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Telge Energi Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Telge Energi Aktiebolag har haft sedan 1996-01-01. Telge Energi Aktiebolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Telge Energi Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Holmfastv. 31, 151 59, Södertälje men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-55322000.

Södertälje arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Telge Energi Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Telge Energi Aktiebolag har idag 556498-8029 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Hasslert, Kjell-Inge -Öhnell, Johan Lennart Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Telge Energi Aktiebolag

Bolaget ska bedriva handel med energi och därmed förenlig verksamhet.

I Telge Energi Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Öhnell, Johan Lennart som är född 1959 och har titeln Extern VD, Hasslert, Kjell-Inge som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Engelmark Embertsén, Lena Maria som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Gertman, Jan Peter Allan som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindstedt, Monica Ann som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Låftman, Lennart Richard som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamotO'Connor, Karin Linnéa Ingvarsdotter som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Vigholm, Jenni Bodil som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Erika Kristina som är född 1966 och har titeln RevisorEngvall, Sven Arne som är född 1965 och har titeln RevisorssuppleantTomelius, Börje Evert som är född 1943 och har titeln LekmannarevisorTernert, Erik Olof som är född 1943 och har titeln LekmannarevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.