Ögonläkare Zeidan Al Tarcheh Aktiebolag

Stockholms län

Information

Ögonläkare Zeidan Al Tarcheh Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Södertälje som är den kommunen där Ögonläkare Zeidan Al Tarcheh Aktiebolag finns. I Södertälje så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ögonläkare Zeidan Al Tarcheh Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Ögonläkare Zeidan Al Tarcheh Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Ögonläkare Zeidan Al Tarcheh Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Ögonläkare Zeidan Al Tarcheh Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Nyg. 16, 151 72, Södertälje men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-55067662.

Södertälje arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Ögonläkare Zeidan Al Tarcheh Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Ögonläkare Zeidan Al Tarcheh Aktiebolag har idag 556493-2647 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Ögonläkare Zeidan Al Tarcheh Aktiebolag

Bolaget skall bedriva ögonläkarspecialistverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

I Ögonläkare Zeidan Al Tarcheh Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är al Tarcheh, Zeidan som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Shabo, Samira som är född 1952 och har titeln Suppleant, Sygut, Andreas Andrzej som är född 1954 och har titeln Revisor, Anoroc Revision AB som är född och har titeln Revisor, .