Seth & Son Rör Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Södertälje och Seth & Son Rör Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Seth & Son Rör Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Seth & Son Rör Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Seth & Son Rör Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-12-21. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Södertälje där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Seth & Son Rör Aktiebolag ska trivas.

Seth & Son Rör Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Södertälje så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva VVS och byggnadsarbeten, äga och förvalta fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Seth & Son Rör Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Seth & Son Rör Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Södertälje.

Vill man komma i kontakt med Seth & Son Rör Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-55151004.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Seth & Son Rör Aktiebolag är Samuelsson, Seth Anders som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Samuelsson, Marja-Riitta som är född 1958 och har titeln Suppleant, Grademyr, Lars Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, Grademyrs Redovisningsbyrå som är född och har titeln Revisor, .

Seth & Son Rör Aktiebolag har 556479-7586 som sitt organisationsnummer.