Provestor Industri & Handel Aktiebolag

Stockholms län

Information

Provestor Industri & Handel Aktiebolag är ett bolag som finns i Södertälje. I Provestor Industri & Handel Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hacksell, Timo Georg som är född 1939 och har titeln VD, Hacksell, Timo Georg som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Hacksell, Jonas Andrev som är född 1972 och har titeln Suppleant, Flennerhag, Ulf Peter som är född 1958 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Provestor Industri & Handel Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Provestor Industri & Handel Aktiebolag på telefon 08-55033417.

Bolaget skall idka handel med maskiner, kapitalvaror, fordon, byggmaterial, byggkomponenter, entreprenader och servicearbeten inom bygg, el, VVS och mekanik samt köpa och försälja värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Provestor Industri & Handel Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Provestor Industri & Handel Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Södertälje arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Provestor Industri & Handel Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Provestor Industri & Handel Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Provestor Industri & Handel Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Provestor Industri & Handel Aktiebolag har 556474-6948 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.