Z-Metallform Aktiebolag

Stockholms län

Information

556470-4178 är organisationsnummer för företaget Z-Metallform Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Z-Metallform Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Södertälje som är den kommunen som Z-Metallform Aktiebolag finns i.

Z-Metallform Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-07-06 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-06-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Z-Metallform Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Z-Metallform Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Södertälje som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Z-Metallform Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Z-Metallform Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-2690500 eller genom brev på följande adress:
Blackstaby Norrbacka, 646 91, Gnesta

Bolaget skall bedriva restaurering och konservering av konstföremål och byggnader handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Z-Metallform Aktiebolag och det är Zetterström, Cai-Olof Hubert som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Zetterström, Ann-Sofie Kristina som är född 1973 och har titeln Suppleant, Svedare, Anne Marie som är född 1961 och har titeln Revisor, Wiklands Revisionsbyrå i Uppsala AB som är född och har titeln Revisor,