SEAM Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom managementområdet, jordbruksrörelse samt aktie och kapitalförvaltning.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för SEAM Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Södertälje så är SEAM Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Södertälje arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Södertälje och i Stockholms län. Redan 1993-07-26 så skapades SEAM Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel SEAM Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

SEAM Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556468-0428 är organisationsnummret för företaget som finns i Södertälje.

Just nu är SEAM Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med SEAM Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-55152070 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom SEAM Aktiebolag är Hedsäter, Karin Helena som är född 1956 och har titeln VD, Hedsäter, Karin Helena som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedsäter, Mats Olof Anders som är född 1953 och har titeln Suppleant, Woll Thunqvist, Lena Birgitta som är född 1961 och har titeln Revisor, .