Petter Sundkvist Musik Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall producera musik i all dess mångfald, repetera och framföra musik med ensambler och enskilt, undervisnings- och konsultuppdrag och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Petter Sundkvist Musik Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Södertälje så är Petter Sundkvist Musik Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Södertälje arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Södertälje och i Stockholms län. Redan 1993-04-23 så skapades Petter Sundkvist Musik Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Petter Sundkvist Musik Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

556465-7756 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Södertälje.

Just nu är Petter Sundkvist Musik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Petter Sundkvist Musik Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0920-250822 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Petter Sundkvist Musik Aktiebolag är Sundkvist, Petter Niklas som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsten, Siv Elisabeth som är född 1937 och har titeln Suppleant, Jonsson, Bo Gunnar som är född 1954 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .