Serviceföretaget PIMA Aktiebolag

Stockholms län

Information

Serviceföretaget PIMA Aktiebolag är ett bolag som finns i Södertälje. I Serviceföretaget PIMA Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Vihtari, Kimmo Sakari som är född 1968 och har titeln VD, Vihtari, Kimmo Sakari som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Vihtari, Pirkko Liisa Sofia som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Vihtari, Kari Matti Eemeli som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundqvist, Leif Ebbe Mauritz som är född 1946 och har titeln Revisor, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Serviceföretaget PIMA Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Serviceföretaget PIMA Aktiebolag på telefon 08-55424610.

Bolaget skall utföra städningsuppdrag, saneringsarbeten och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Serviceföretaget PIMA Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Serviceföretaget PIMA Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Södertälje arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Serviceföretaget PIMA Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Serviceföretaget PIMA Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Serviceföretaget PIMA Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Vihtari, Kari Matti Eemeli -Vihtari, Kimmo Sakari -Vihtari, Pirkko Liisa Sofia

Serviceföretaget PIMA Aktiebolag har 556464-5520 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.