Fackmannen Smide Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Fackmannen Smide Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Södertälje här finns det många olika Aktiebolag. Fackmannen Smide Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Södertälje jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Fackmannen Smide Aktiebolag är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556463-8467.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-55064335 alternativt besöka eller skicka post till Fackmannen Smide Aktiebolag på följande adress Hansav. 5, 151 38, Södertälje.

Fackmannen Smide Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I Fackmannen Smide Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Gustavsson, Leif Axel Nejner som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva smides, värme och isoleringsarbeten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.