Kafé Tratten Aktiebolag

Stockholms län

Information

556460-9104 är organisationsnummer för företaget Kafé Tratten Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kafé Tratten Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Södertälje som är den kommunen som Kafé Tratten Aktiebolag finns i.

Kafé Tratten Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-02-02 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Kafé Tratten Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Kafé Tratten Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Södertälje som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kafé Tratten Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Kafé Tratten Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0157-32200 eller genom brev på följande adress:
Helgesta-Berga Mellanberga , 640 34, Sparreholm

Bolaget skall bedriva kafé och restaurangrörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kafé Tratten Aktiebolag och det är Pettersson, Eva Marianne som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Kaj Mårten som är född 1946 och har titeln Suppleant, Jansa, Eva Marianne som är född 1962 och har titeln Revisor, Trollsta Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,